Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Horecagroothandel Antwerpen

Uw horecagroothandel in Antwerpen: Trappeniers Foodservice
Trappeniers Foodservice

Trappeniers Foodservice is een gespecialiseerde horecagroothandel voor frituren en broodjeszaken. Kies hier uit duizenden producten.
U bent hier: U bent hier: Werkwijze

Foodservice

Trappeniers Foodservice: dé horecagroothandel in Antwerpen
Trappeniers Foodservice is al jaar en dag een vaste waarde als horecagroothandel in Antwerpen.

Frituren

Trappeniers Foodservice is een gespecialiseerde horecagroothandel voor frituren en broodjeszaken. Kies hier uit duizenden producten.

Broodjeszaken

Bij Trappeniers Foodservice betekent horecagroothandel ook echt horecagroothandel! Frituren en broodjeszaken vinden er ongeveer 2500 producten.
Specialiteiten

Horecagroothandel voor frituren: volledig aanbod

Bij Trappeniers Foodservice betekent horecagroothandel ook echt horecagroothandel! Frituren en broodjeszaken vinden er ongeveer 2500 producten. Daarmee vult u snel uw toonbank, toch?

Sauzen, zuurwaren, conserven, snacks, zoete voedingswaren, … U vindt ze bij ons allemaal. En daarna zijn de dranken aan de beurt. En de frituurolie. De verpakkingen. De poetsmiddelen. Kortom: met één bezoek houdt u al uw voorraden op peil.

Kan het dan nog gemakkelijker? Eigenlijk wel. Wij leveren alle producten ook bij u in de zaak. Zo belanden uw snacks van onze vrieswagen … rechtstreeks in uw diepvriezer.

Horecagroothandel voor frituren:

gespecialiseerd aanbod,

Biedt u klanten ook graag een extraatje? Een nieuwe snack of een speciale saus? Trappeniers Foodservice geeft u groot gelijk! Daarom hechten we zoveel belang aan een uitgebreid aanbod.

Trappeniers Foodservice en Givana richtten de Belgo Snacks Group (BS Group) op. Ondertussen is die uitgegroeid tot een organisatie die zeven groothandels telt. Hiermee bedingen we elk jaar de beste prijzen bij verschillende producenten: Mora, Vanreusel, Beckers, … Zo blijven we ‘van alle markten thuis’. Krijgt u de beste prijzen. En maken wij onze ambitie waar als dé horecagroothandel voor frituren en broodjeszaken.

Profiteren van de expertise en het aanbod van een gespecialiseerde horecagroothandel? Frituren en broodjeszaken weten waarheen
© 2012-2016 Trappeniers Foodservice NV
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Trappeniers Foodservice NV
Bredabaan 990
2170 Merksem
Tel.: +32 36447900
Fax: +32 36448300
Contacteer ons